Long time no see – 01.02.2013

En ole valitettavasti jaksanut paljoakaan mineillä, varsinkaan tehdä mitään loppuun asti. Aika monta juttua olen kyllä aloittanut :-/. Nyt sitten ostin vähän aikaa sitten ebay:stä nuken osat, jotka olen koonnut ja vaatettanut. Se on minun aivan ensimmäinen nukke, jonka olen koonnut, ja tehnyt vaatteet päälle. Parantamisen varaa on paljon (eikä valitettavasti mulla ollut Fray Stay:tä, puserokangas sitä kovasti olisi kaivannut), mutta eiköhän tuo minulle kelpaa. Nyt pitäisi sitten ruveta laittamaan nukelle tukkaa. Olin maanantaina sellaisella online ‘peruukkikursilla’, jossa opetettiin miten voi tehdä nukelle kampauksen. Oli tosi kiva kurssi, ja olen muutamalle massapäälle jo yrittänytkin sitä tukkaa laittaa. Minulla ei ole ihan kaikkia tarvikkeita, joista kurssilla puhuttiin, joten on pitänyt keksiä korvaavia juttuja. Massapäät eivät nyt kauhean loistoikkaita kampauksia vielä ole saaneet, joten pitää jatkaa vielä hetken harjottelua päillä, ennen kuin aloitan tuon posliininuken tukkaa laittamaan.   Neidon hame on muuten nahkaa.nukke_osat

nukke_hame_valmis

nukke_asu_valmis

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.